Раздор в семейството на Брендо

04.04.2013 17:00 | Видян 3182 пъти | Гласували 1

Раздор в семейството на Брендо

Бившият вицепремиер Цветан Цветанов лично напътствал действията на семейството на отвлечената Лара, пише Галерия. Повече от месец няма следа от дъщерята на Брендо, която бе отвлечена пред дома си на столичната улица "Пушкин".

Недоверие към вътрешния министър изказали леля й Десислава  - сестра на майка й Моника, и дядо й Александър Добринов - Сашо Бицианито, докато Моника и майка й Анна твърдо вярвали, че трябва да спазват указанията на бившия вътрешен министър и верните му ченгета от ГДБОП, където се работи по случая.

Дядото на Лара, Александър, имал усещането, че МВР крие информация от тях. Бащата на Моника отдавна е в конфликт с бившия си зет Евелин Банев - Брендо. Сашо Бицианито не одобрявал връзките му в подземния свят и твърдял, че това ще се отрази на семейството му.

Другата му дъщеря - Десислава, била също резервирана към съветите на МВР, защото убийството на съпруга й Константин стои неразкрито вече повече от 7 години. Освен това тя беше осъдена заедно с Моника и Брендо за пране на пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !