Звезди без пари в Дансинг Старс

01.04.2013 11:30 | Видян 3198 пъти | Гласували 1

Звезди без пари в Дансинг Старс

Според клюката в тв средите, победителите в Денсинг старс вече се знаели. Продуцентите си били избрали ФАВОРИТА в танцувалното риалити. Става въпрос за българската звезда в Холивуд Стелла Ангелова, която взела рекорден хонорар. Това  обаче не било единственото условие на Стелла, за да дойде у нас за шоуто. Тя се съгласила само, ако продуцентите  й обещаят, че ще бъде победител в Денсинг старс. Нещо повече. Запознати в нета посочиха и топла връзка на известната танцьорка с човек от журито, научи Супер 19'.

Майка й, Ефросина Ангелова, се прибра неотдавна в България след 23 години, за да поеме като старши треньор националния ни отбор по художествена гимнастика. Тя е поканена лично от президента на федерацията Илиана Раева. А Раева, както знаем, е член на журито. Всъщност истината е, че Стелла и партньорът й Атанас Месечков се справят блестящо с танците и наградата би била заслужена.

Предизвестената победа обаче дразни конкурентните им, които смятат, че всички трябва да стартират наравно. Някои клюкари пък разнасят, че след края на предаването през юни, Месечков стартирал нов тв проект именно в ефира на Нова ТВ. Точно заради това им била обещана и победата.

Супер 19` пък научи, че до момента много от звездните състезатели в Дансинг Старс не са получили своите хонорари. Преди старта на риалитито договорката е била те да взимат парите всяка седмица.
Само че това така и не се случило и повечето от тях надали вой. Продуцентите пък побързали да им замажат очите, като

разправяли, че ще им изплатят сумите накуп

Нищо чудно обаче някои от звездите, да се простят с договорените суми, коментират злобари от конкурентни телевизии.

Бизнесменът Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова пък предизвикаха коментари, които пък се превърнаха в пикантни клюки в общественото пространство. Спряганите за любовна двойка решиха най-накрая да проговорят за взаимоотношенията и чувствата си един към друг.

„Харесвам Яна и не го крия. Няма нещо, което да не харесвам в нея. След като до мен има жена като нея, ако не ми трепва нещо, то веднага ще отида на доктор”, откровен бе Петко, който е един от най-желаните ергени.
Привлекателната Яна отрече да се е разделила с приятеля си Орлин Павлов, с който се залюбиха в същия шоу формат преди време и дори станаха победители. За раздялата на Яна и Орлин се шушука още от Вип Брадър, когато тя не се появи да подкрепи любимия си, който отново спечели. „Имаме много хубава връзка с Орлин.

Не се ревнуваме”, твърди танцьорката,

но все пак тя не може да каже на черното бяло и описа партньора си Петко като хубав мъж и си призна, че най-много харесва “бялата му усмивка“. По всичко личи, че любовният триъгълник е хрумване на продуцентигте, за да държат жив интереса към предаването от началото до края. И все пак, Яна е повече от мила с Петко. Прекарва с него прекалено много време и нещата като нищо могат да излязат извън контрол. За да не кажете, че пишем голословно, ето и пример от живота. Човек на Супер 19`  

засече актуалната двойка да обядва в бара, менажиран от самия бизнесмен

Танцьорите видимо бяха шумни и се забавляваха в компанията на 5-годишния му син. Тези дни Петко на свой ред отрече отново да се е събрал с бившата си жена Мария Игнатова, от която е детето му. Те са много близки и тя винаги му изпращала есемеси след представянето му в Дансинг Старс.

Според мълвата пък целия сапунен сериал Петко-Яна-Орлин  е измислен от екипа на Олд Скуул, които продуцират Дансинг Старс. Любовната интрига трябвало да подържа интереса към предаването и Нико Тупарев дори бил убедил танцуващата двойка навсякъде да ходят заедно, за да могат папараците да ги снимат.

Наш информатор зад кулисите на риалитито разказа още, че продуцентите на формата поканили Орлин Павлов да журира изпълненията на танцуващите звезди. Победителят във Вип Брадър обаче категорично отказал, за да не бъде после обвиняван, че толерира гаджето си. Освен това поп изпълнителят подготвял нов музикален проект  и имал много участия в цялата страна, така че нямал време да се занимава с Дансинг Старс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Няма коментари към тази новина !