Преслава реже всички хубави момичета в "Гласът на България"

27.03.2013 12:00 | Видян 3700 пъти

Преслава реже всички хубави момичета в

Повод за поредния скандал в шоуто бе изгонването  на един от най-ярките млади таланти - Престава, в понеделник. Адашката на чапга дивата от самото бе сочена за сигурна финалистка заради уникалните си
гласови данни, пише Всеки ден.

Тя обаче не бе сред фаворитките на кака си Преслава и менторката я режеше с ниски оценки, а на последния лайв директно я изгони. Чалга певицата имаше решаващ глас начало и трябваше да избере между младата си колежка и неин конкурент и в крайна сметка остави младежа.

"Не съм и очаквала друго. Повече от ясно е, че тя няма да позволи на нито едно красиво момиче да стигне до финала. Всички, които отряза дотук, бяха хубави жени и въобще не ѝ пука как пеят" сподели веднага след изгонването си младата Преслава и за нейна изненада останалите кандидатки за слава я подкрепиха.

Вася и Николина също смятат, че Преслава не е безпристрастна като ментор и показва явни предпочитания към мъжете.

Според младите дами чалга дивата се страхувала от конкуренция и била отмъстителна и те дори смятат да се оплачат на продуцентите от неравностойното положение в което ги поставят нейните оценки. Дори колежката на чалга звездата Вики Терзийска се пошегува с нея, че ако продължава така до финала ще стигнат само момчета. „Остави някоя жена за цвят"подхвърли вокалистката на „Мастило" в ефир, Преслава й отвърна само с кисела физиономия.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !