Бащата на "Радка пиратка": Не ми се живее!

26.03.2013 16:30 | Видян 3775 пъти

Бащата на

Името му не говори почти нищо на публиката, но щом споменем най-известната му песен, всичко си идва на мястото. Тодоров създаде най-големия чалга хит „Радка Пиратка" - песента, от която тръгна фолк жанрът в началото на 90-те години на миналия век. От пет месеца бащата на култовата чалга е в траур. След офомната трагедия, която преди години семейството му преживява със загубата на новородената му дъщеря, Тошко Тодоров загубва и второто си дете. Така за 20 години

той погреба и двете си дъщери

Втората трагедия сполита Тошко в края на миналата година, когато по-голямата му дъщеря Даниела решава да сложи край на живота си. Младото момиче скача от петия етаж на жилищен блок във Велико Търново. Свръхчувствителната девойка се хвърлила отвисоко заради тежка депресия, в която изпаднала, след като останала без работа. Дъщерята на култовия в миналото изпълнител била съкратена от работа без предизвестие.

Във фаталния ден изчакала приятеля си

с когото живеели на семейни начала, да отиде на лекции. Малко след това се облякла, гримирала се и се отправила към блока, от който се метнала. Тошко и съпругата му още не могат да се съвземат от шока, който преживяват за втори пореден път. Певецът плакал като малко дете на погребението на момичето си и се вкопчил в ковчега, когато фобарите тръгнали да го спускат в земята, разказват потресени от жестоката гледка местни хора.

Първия път Тошко Тодоров и жена му погребали новороденото си дете, което починало от мистериозна болест. Това се случило малко след излизането на песента „Радка Пиратка". Изпълнителят се пропил от мъка и за дълги години замразил кариерата си,

напускайки сцената на върха на популярността

си. Сега най-лошото го сполетяло за втори път. „Притесняваме се за Тошко. Никъде не излиза, пие от сутринта в дома си. Станал е блед като сянка. Добър човек е, на никого не е сторил зло, защо такова нещастие го сполетя?!", питат се приятели на музиканта, пише Всеки Ден.

Снимка: novaset.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !