Проститутката Стайка от "Предай нататък" изгони от вкъщи болното си дете!

21.03.2013 18:00 | Видян 8766 пъти | Гласували 1

Проститутката Стайка от

Историята на една проститутка и невръстния й син потопи в сълзи цяла България. Сълзите на разчувстваните зрителки на предаването "Предай нататък" се превърнаха в.. река от помощи - финансови и предметни, които потекоха към Раднево. Репортер на Шоу също отиде дотам, за да види как се е променил животът на клетниците.

Скандалната героиня на предаването "Предай нататък" - проститутката Стайка, любезно се съгласява на среща с репортер на Шоу пред дома си. Иска обаче да бъде изчакана, тъй като в момента вземала безплатната си храна от социалния патронаж. Пристига усмихната и с пълни чанти в двете ръце. Носи и някаква колетна пратка от София. Пред входа я чака и възрастна жена от съседно село. Като я видяла по телевизора, се трогнала от здравословния й проблем с артрита и дошла да й каже цяр за него. Стайка набързо я отпраща и усмихната кани репортера на Шоу в дома си.

Трудно може да се опише мизерията и мръсотията в боксониерата на Стайка и Ивелин. Порутен коридор. Вдясно от входа - мръсна и потрошена врата на тоалетна. До нея - стаичка от няколко квадрата. Порутена. Празна. Мръсна. Без врата. Някога може тук да е имало кухня? Сега е празен "паркинг" за колелото на 12-годишния Ивелин. То е голямо и чисто ново. Пореден дар от добър човек. В дъното на коридора - стая. Пак без врата. Маса с телевизора - дар от предаването на Симеонова. На едната стена - вграден гардероб, или поне е било такъв. Насреща – спалня. Застлана с "бельо", което някога е било цветно, но сега трудно се различават щампите. Това е цялото обзавеждане.

Изпод чаршафите с напъхани в тях вехти одеяла се показва малката главица на Ивелин. Като го вижда вкъщи, Стайка кипва. Надига глас и започва да крещи неистово: "Ти що си у къщи по т ̉ва време, бе, що, а-а-а?! Марш, веднагъ на училищи!".

"Мамо, болен съм! Стана ми лошо. Повръщах, бях до четвъртия час и се прибрах. Лошо ми е, мамо!", приплаква Ивелин. "Марш ти казуам! Стауай виднага! Обличай са и тръгуай на училище. Ша ти кажа аз на тебе! Ша караш по-малко куллоту (колелото б.а)! Ша са научиш и да идеш (ядеш -б. а.)!" - крещи Стайка и хвърля де каквото хване пред очите си. Тича напред-назад по коридора, из стаята и междувременно подхвърля към ошашавеният репортер на Шоу: "Заповядайте, заповядайте, вътре!" (в дневната-спалня - б.а.).

Междувременно включеният касетофон записва част от потресния скандал на Стайка с крясъците и ругатните към детето й. "Вижте! Болен е! Много е бледичък. В училище имат ли лекар? Може би има нужда от лекар. Повръщал е..." – опитвам се да успокоя жената.
Стайка обаче не иска и да чуе. Крещи неистово срещу детето си. "Нищо му няма! Да отюууа у училищи. Да не губи часове! Отюуай! Не ма интерисуа! Какъуто час имате ся?”. Момченцето се измъква по гащички от спалнята, на която очевидно двамата вечер спят, и в същото време – място, където приема(ла) клиенти, като прогонва детето си навън. Ивелин едва се измъква от "чергите" - полугол, по блузка и къси гащички. Нахлузва черното си анцугче. Взема раничката, хвърлена до спалнята и, олюлявайки се, си обува обущенцата.
Стайка продължава да крещи по него,изпраща го и трясва вратата на апартамента. Още мърмори нещо.

Сядаме. Стайка продължава да гледа към затворената ми чанта. Миг след това, преди да започне същинският разговор, на въпроса: "Кажи, какво става сега, ето, колело има вече детенцето?...", тя подхвърля изречението: "Повечето хора помагат сега с финансите (има предвид пари в брой, тъй като после пояснява, че няма банкова сметка и пари от помощите взема кеш - б. а.). Помагат с финансите, за да не утьоом повече, да излизам вечер. Тва е!"...

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !