Цеца: Нямам любов

19.03.2013 17:34 | Видян 7952 пъти | Гласували 1

Цеца: Нямам любов

Най-голямата сръбска звезда Цеца Величкович вече е в трескава подготовка за големия си концерт на Ушче в Белград, който ще се проведе през юни. Балканската легенда говори откровенно пред Svet за времето, когато беше под домашен арест, за отношенията с децата си и за работата по новия си албум, който също ще се появи през 2013. Цеца продължава да твърди, че няма мъж до себе си. Само преди седмица сръбските таблоиди й приписаха връзка с известния рапър Иван Иванов-Душ. Сръбската прима категорично отрече плъзналата клюка и заяви, че двамата са само приятели, пише Супер 19'.

Връщате ли се често към времето, когато бяхте под домашен арест?

Има една много хубава поговорка която казва, че ако човек непрекъснато се обръща назад и гледа в миналото, ще пропусне всичките си  възможности за бъдещето. Според мен всичко, което е в миналото, трябва да си остане там. Медиите бяха писали, че съм най-известната сръбкиня, която е носила някога полицейска гривна по времето на 8-месечния ми арест. Но се оказва, че преди мен доста хора от Сърбия са носили подобна гривна. Като се замисля, това не е най-тежкият период в живота ми.  В личния си живот съм изживявала какви ли не трусове.  Минавала съм през моменти на голям късмет до моменти на огромна тъга и разочарование. Но това са нормалните неща във всеки един живот, човек не може всичко да предвиди какво ще му се случи. Продължавам смело напред и гледам настоящето от към позитивната му страна.

В момента подготвяте нов албум и голям концерт в Белград?

Да, подготвям наистина голям спектакъл, който ще бъде на стадиона Ушче през юни. Все още обмислям дали той ще бъде точно на рождения ми ден 14 юни или на някоя друга дата. Благодаря на Бог, но имам най-страхотната публика на света. Мога да се похваля с огромната любов на моите почитатели и това ми дава всичко. На концерта си ще отбележа 25 години на професионалната сцена. По новата си тава също усилено работя, тя ще съдържа 11 нови песни. Албумът също ще излезе през лятото. Някои от песните вече са готови, други все още се реализират. Текстовете отново са на Марина Туцакович /най-скъпо платената текстопистка в Сърбия/. Заложила съм отново на баладите, тъй като те са моята страст.  Разбира се, ще има също по-бързи и динамични парчета.

С кого бихте направили дует?

Бих записала дует с Бруно Марс и то без да се замислям нито за миг. От сръбските изпълнители не знам, тъй като с по-известните от тях вече имам дуети. Обичам да си сътруднича с хора, които добре познавам, които имат душа и емоция в себе си. Може би все още не съм записала песно с легендата Ален Адемович и младата звезда Саша Ковачевич.

Какво мислите за колегите си, които записват само сингли?
Много мои колеги в последните години записват сингли, тъй като издаването на албум е много скъпо удоволствие.  Аз обаче не мога да си позволя това. Моята публика очаква много повече от мен, една песен няма да ги задоволи.

Заради училището, децата ви живеят в Кипър. Липсват ли ви?

Общуваме си главно чрез Скайп. Те не са от най-щастливите, че са далече от родната си къща и от Белград, от своите приятели и роднини, но милион пъти съм говорила с тях по тази тема. Аз се стремя да ги убедя, че за да постигнеш целите си в живота, трябва да има определените ограничения. Моите деца със сигурност ще продължат образованието си в чужбина, в престижни колежи, но все още не са решили в коя държава искат да учат.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !