Тайната любовница на Гонзо

19.03.2013 12:00 | Видян 3559 пъти

Тайната любовница на Гонзо

Новата достойна наследничка на прякора Гонзовица е скандалната красавица Калина Паскалева,научи Всеки ден. Нашумялата покрай участието си в риалитито "Островът на изкушението" силиконка върти гореща любов с футболната легенда Георги Иванов - Гонзо . Връзката им е от близо година, но усърдно се крие от двойката. Макар и да се появявали заедно по заведения, те твърдят, че са просто приятели.

Главната причина за потайните им отношения е 5-годишната връзка на Калина с финансово стабилен мъж в зряла възраст.

Охолният живот, който водела обаче, не ѝ бил достатъчен и палавницата се изкушила да се разнообразява с още едно гадже, коментират хора от обкръжението ѝ. Честите пътувания извън родния ѝ град обикновено били свързани с тайните срещи с ексфутболиста.

На няколко пъти Калина отскача и до Варна, където Гонзо се премести заради ангажимента си като треньор на "Черно море". Хубавицата била настанявана в апартамент в елитен хотел, където се отдавала на изтощителни секс маратони с Гонзо.

"Срещат се поне 2 пъти в месеца. Стараят се да прикриват връзката си и успяват вече година - никой не е разбрал", коментират светски интриганти.

Пред свои близки Калина не прикривала радостта си от завоеванието си, като изтъквала, че му е фенка още от дете. След като се запознали, той напълно опровергал мнението ѝ, че футболистите са глупави. Гонзо също така бил и отдушник на проблемите ѝ и винаги ѝ давал правилните съвети. Двамата ходели 2-3 пъти в чужбина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !