Гонят Милото от „Денсинг старс”

14.03.2013 09:15 | Видян 2672 пъти

Гонят Милото от „Денсинг старс”

Бунт срещу Калин Сърменов зрее в „Денсинг старс", разкриват от екипа на шоуто. Милото от „Седем часа разлика" подлудява участниците и журито с постоянни критики, а към продуцентите предявявал куп капризи. Затова най-вероятно скоро щял да прекрати изявите си на екран и да бъде заменен от друг в журито.

Всички се възмутили от актьора още на старта на предаването, когато той без никакво предупреждение решил да не присъства на живото излъчване. Шефът на Сатирата звъннал в последния момент на организаторите и се оправдал с неотложни ангажименти. Гафът бил заличен от Алфредо Торес, който е хореограф в шоуто и се наложило в последния момент да влезе в ролята и на жури до Илияна Раева и Галена Великова, пише Всеки ден.

Инцидентът с Милото на старта обаче не бил единичен. Сърменов още в подготвителната фаза си позволявал често да отсъства и да затруднява работата на екипа, но за сметка на това имал куп капризи. Актьорът искал да има собствена гримьорна, където да си почива в паузите от дългите лайв издания, както и асистентка, която да го обслужва с храна и напитки.
Към участниците в шоуто пък се държал доста безпардонно и си позволявал да ги квалифицира с обидни определения, както и да обсъжда на всеослушание външния им вид и танцовите им умения.

„Защо въобще са го взели, като нищо не разбира? Идва за два часа и подлудява всички, а няма полза от работата му. Дори оценки не може да поставя, а шегите му са плоски", недоволстват танцьорите и искат продуцентите да сменят Сърменов.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !