Денсинг старс нагласен?

13.03.2013 09:45 | Видян 2728 пъти

Денсинг старс нагласен?

Българската звезда в Холивуд Стела Ангелова има гарантирано място на финала на „Денсинг старс" и ще спечели шоуто. Източници от предаването разкриха още на старта му пред „Всеки ден", че супер известната танцьорка се е съгласила да прекъсне бляскавата си филмова кариера и да остане 3 месеца в България само при условие, че грабне приза.Освен това поискала за участието си хонорара, който взе Памела Андерсън като съквартирант във „ВИП Брадър" миналата есен - 150 хил. долара.

Сумата е платена предварително, но и според продуцентите не била кой знае колко голяма, защото тя е за всички месеци, в които Стела ще се изявява в предаването. „Все пак говорим за човек, който прави каскади за „Аватар" и „Трансформърс", нещата са на друго ниво, обясняват от екипа. Разходите по престоя й също не били големи, тъй като тя пожелала да отседне в четиризвезден по-скромен хотел. Всички от задкулисието на предаването са очаровани от прочутата българка, която по никакъв начин не парадирала със славата си или приятелствата със звезди от ранга на Мадона и Рики Мартин, пише vsekiden.

Скромността на Стела й спечели още на старта на „Денсинг старс" любовта на зрителите и журито. С танците тя се справи очаквано перфектно, защото това е работата й и в живота и обра отличните оценки.

Останалите участници обаче не приеха безапелационната й победа добре и започнаха интригите. Според част от дамите конкуренцията на Стела не е честна, защото освен професионалната й подготовка, тя има и доста силна връзка сред журито. Майка й, Ефросина Ангелова, се прибра наскоро в България след 23 години, за да поеме като старши треньор националния ни отбор по художествена гимнастика. Тя е поканена лично от президента на федерацията Илиана Раева.

„Раева е жури в „Денсинг старс" и ако това не е конфликт на интереси, здраве му кажи! Ясно е, че като всичко по телевизиите у нас, и това ще е нагласено", възмутиха се част от родните звезди, които отсега се предават в битката със Стела.

Конкурентите на нашенката от Холивуд са недоволни и че именно на нея е даден най-силният партньор сред професионалните танцьори. Тя танцува с Атанас Месечков, който в предния сезон получаваше само шестици в тандем с актрисата Виолета Марковска и бе най-добрият сред мъжете.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !