Страстно танго даде началото на Dancing Stars

08.03.2013 14:45 | Видян 2747 пъти

Страстно танго даде началото на Dancing Stars

Началото е  11 март /понеделник/ от 20.00 часа по Нова ТВ, а на следващата вечер по същото време ще се излъчи и второто LIVE издание. В двата поредни дни ще бъдат представени всички 14 двойки, чиито следващи изяви ще може да следите на живо всеки  понеделник и петък в ефира на Нова. В продължение на три месеца, понеделникът в Dancing Stars ще бъде ден за гала танци на двойките, които ще се оценяват от журито. Зрителите имат 24 часа да подкрепят своите любимци, до вторник 22 часа. Сборната оценка от жури и зрителска подкрепа ще се представя на лайфа в петък и четирите двойки с най-ниски общи оценки ще танцуват отново. В петък публиката е господар, тя решава коя двойка да отпадне и кои да останат.    
    
14 звезди и 14 професионалисти влизат в битка за любовта на публиката под строгия поглед на журито - Илиана Раева, Калин Сърменов, Алфредо Торес и Галена Великова. При официалното представяне на шоуто в столичния клуб GINGER, Илияна Раева каза, че ще бъде строга, толерантна, но най-вече обективна. Екзотичният Алфредо Торес сподели, че за него танцът е анти-стрес терапия, а това шоу ще бъде блестящо, красиво, интересно и изключително. Сексоложката Наталия Кобилкина, отправи закачка към водещия Красимир Ранков, че мустаците винаги са секси. И за да докаже, че практиката е по-важна от теорията, Наталия се довери на страстния Алфредо в ритъма на аржентинското танго.  

Валс, танго, фокстрот, куикстеп, румба, ча-ча-ча, пасо добле, самба, джайв и Бродуей са 10-те дисциплини, през които всяка от звездите ще премине заедно с професионалната си половинка. Двойките трябва да доказват не само уменията си на танцьори, но и силата на своите характери, артистични способности и личен чар, които ще превърнат една от тях в Големия победител! В рамките на три месеца, животът на 28 души е танц - талантът ще флиртува с амбицията, чарът ще изпробва силата на волята – всичко това на сцената на Dancing Stars.

Темата на Dancing Stars 2013 е танцът като представление. Личните истории на звездите ще бъдат представяни чрез танц.

Освен с десетте задължителни танцувални стила, звездите ще изграждат своите образи и чрез провокативни freestyle изпълнения, където всеки ще може  свободно да изрази себе си.  

Водещите Александра Сърчаджиева и Красимир Ранков ще разказват истории и ще представят герои. Танцуването ще бъде много повече от добре научени стъпки и умело изпълнени поддръжки. За първи път в световен мащаб шоуто ще има трима водещи. Изненадата е Никол Станкулова, която ще разкрива какво се случва зад кулисите.
   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !