Йоана Буковска луда по свекърва си

08.03.2013 13:00 | Видян 2593 пъти

Йоана Буковска луда по свекърва си

Йоана Буковска е влюбена в свекърва си и не спира да я хвали. "Тя е всеотдайна, енергична, ненатрапчива, съобразява се с усещанията ми за децата, намира добрия път за общуване с мен", благодарна е младата майка, която дундурка 7-месечни близнаци. " Много добър екип сме - успяваме двама-трима да се справиме с двете малки чавета", шегува се актрисата. Мъжът ѝ Иван напоследък много отсъствал от къщи по работа и свекърва ѝ Теодора ѝ казвала, че може и да си мисли, че се е омъжила за Иван, но всъщност се е събрала с нея, пише Блиц.

След последната 10-дневна командировка на Иван, той погледнал децата и казал: Не са същите. Много бързо се променят, ето Любчо вече седи стабилно, разказва Йоана.

На днешния празник, с мъка в гласа, актрисата казва, че нейната майка вече я няма, за да празнуват заедно. Но пък е щастлива, че тя самата е майка на двете деца.

Трудностите с близнаците били безброй, но тя успявала вече да разчете езика на тялото и да разбере кой има повече нужда да бъде гушнат пръв. Когато двамата са само с един човек вкъщи бебетата не истерясвали едновременно, а се изчаквали.

Йоана признава, че по време на бременността е качила 21 килограма, но оставила още в болницата 14 кг. Сега тя се чувства в най-добрата си физическа форма, вдига количката по бордюри и тротоари и носи децата, с което и без да иска поддържа форма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !