Луиза Григорова става първобитна мацка

04.03.2013 12:30 | Видян 2647 пъти

Луиза Григорова става първобитна мацка

Младите таланти от класовете на Пламен Марков и Стефан Данаилов, Луиза Григорова и Весела Бабинова, играят предпремиерно Криминале от каменната ера на сцената на учебния театър в НАТФИЗ. Григорова, която стана тв звезда още с появата си в сериала Стъклен дом, миналото лято спечели и театралната критика с участието си в  Тирамису в театър "София", където влезе в образа на  секси рекламистка. След това я избраха за ролята на Елена Андреевна във Вуйчо Ваньо на Варненския театър, пише Супер 19'.

Сега  в учебния театър красавицата, която след дни ще гледаме  и в най-новия сериал Дървото на живота по  TV7,  застава редом с останалите питомци на Пламен Марков. Спектакълът пренася назад във времето 12 000 години преди нашата ера. Хората вече са се появили. Духът на мъж, прострелян с две стрели в гърба, наблюдава и коментира разследването на смъртта си. Криминалният сюжет обаче е само поводът да се разкрие зародилият се социален проблем – равенство или заслуги по достойнство.

На сцената ще видим и друга новоизгряваща звезда - Весела Бабинова, която пък влезе с летящ старт в Народния театър като дебютантка в Нощна пеперуда, поставена от Явор Гърдев. За ролята си тя взе Аскеер, освен това прави и друг сериозен образ - на Офелия в Хамлет пак на Гърдев.  

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Няма коментари към тази новина !