Ламбо пак със сърдечна криза

01.03.2013 14:15 | Видян 2069 пъти

Ламбо пак със сърдечна криза

Стефан Данаилов се поболя и вдигна кръвно като премиера в оставка Бойко Борисов, издават негови близки пред Уикенд. Ламбо се вълнувал силно от съдбините на България и приемал твърде болезнено поредната криза, през която минава народът.

Още от миналата седмица той изгубил съня си и все се оплаквал, че заради напрежението не му е добре.

Той получил сърдечна криза като тази, която му докараха през есента панаирите със сина му Владо и Ирен Кривошиева във "ВИП Брадър". Неразположението отминало за щастие без сериозни последствия, но именно заради него той не посетил няколко заседания на парламента, каквито той рядко пропуска в, ролята си на депутат.

Актьорът се почувствал особено зле в сряда по време на заседание на БСП, издават и хора от столетницата. Докато колегите му се карали на трибуната и в залата, Данаилов отново вдигнал високо кръвно от нерви.

Според очевидци Ламбо се ядосал много от вечните вътрешнопартийни крамоли и факта, че дори в този важен за страната и БСП момент, червените са разцепени и се интересуват само кой къде ще се намърда в листите.

Това била и причината за емоционалната реч на Стефан Данаилов на трибуната. Големият актьор излезе видимо зачервен и запъхтян да говори на микрофона и от думите му си пролича, че е бесен на колегите си. Ламбо заяви, че има вероятност дори да се откаже от политиката окончателно и да не участва в листите за идващите предсрочни парламентарни избори, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !