Карамазов с Куркински

03.08.2008 09:00 | Видян 15934 пъти | Гласували 1

Карамазов с Куркински

Владо Карамазов е особено близък с Мариус Куркински!
Тази мълва, която се носи из артистичните среди и достигна до ушите на СЛАВА, направо преобърна нашите представи за живота.
Дълго време извънтелевизионното битие на водещия на Сървайвър бе грижливо прикривано от публиката. Като сериозен актьор, той никога не е осветлявал какво се случва с него извън светлините на прожекторите.
Според негови приятели, естествено пожелали анонимност, всъщност Владо май нямал живот извън сцената и екрана. Той бил дотолкова влюбен в работата си, че в сърцето му нямало място за хора – независимо мъже или жени.
По тази причина на майтап му бил тръгнал и етикетът – асексуален секссимвол. Самият той засега се е признавал само за “секссимвола на българския театър”.
Водещият на втори пореден сезон от култовото риалити на бТВ обаче може да има своята малка тайна.
Слуховете за специално приятелство между водещия на Сървайвър и Мариус тръгнаха от интернет пространството. Техни колеги от артистичната гилдия обаче също подклаждат огъня на съмненията на медиите, независимо, че Владо е категоричен: щом го коментират на база секс, налита на бой. Явно завистта към славата му няма почивен ден.
Факт е обаче, че се стигна до публичен скандал, покрай който изникнаха свързани имената на двамата известни артисти.
Владимир Карамазов пропуска представление в Театър 199 заради Сървайвър. Талантливият красавец заминава за Бахамите, където се снима предният сезон на шоуто. Незнайно защо обаче той или забравя, или няма смелост да предупреди за това в театър 199, където играе в представлението Рибарят и неговата душа.
Директорът на театъра Валентин Стойчев, който по-късно почина, е изправен на нокти. Той разбира за всичко в последния момент. И от кого? Ами обажда му се Мариус Куркински. Неясно дали в ролята на частен секретар или на душеприказчик на амбициозния млад левент.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !