Емилия и Коко Динев не спят заедно

25.02.2013 09:15 | Видян 3184 пъти

Емилия и Коко Динев не спят заедно

Фолк дивата Емилия разкри подробности около личното си пространство в социалната мрежа Фейсбук, пише Супер 19'. Изпълнителката публикува статус, чрез който стана ясно, че тя и половинката й Коко Динев не си лягат по едно и също време.

"Защо всички мъже заспиват на дивана пред телевизора?", този въпрос Емилия зададе към своите фенове. Почитателите на блондинката пък побързаха да я успокоят, че причината се корени в късните мачове, които се излъчват.

За никого не е тайна, че Динев е запален по футбола. До неотдавна той дори беше собственик на пловдивския гранд Локомотив и се грижеше за издръжката на отбора. Фолк маниаци по форумите допълниха, че жена като Емилия няма защо да се притеснява от липса на мъжко внимание. Някои пък се зачудиха дали Коко не е загубил интерес към фолк звездата, а според други притесненията им са безпочвени.

Както Супер 19' писа преди време, поп фолк дивата предизвиква неотдавна истински скандал, след като призна, че Анелия непрекъснато тормози нея и Коко, и е правила немалко опити да ги раздели. В последно време омразата между тях се усеща изключително силно.  Двете звезди влязоха в истинска медийна война и започнаха да сипят обвинения една срещу друга, а феновете следят изкъсо взаимоотношенията между бившата и настоящата на бизнесмена. Сякаш във въздуха винаги е имало една скрита ненавист, която обаче сега ескалира неимоверно. Битка за слава, шум и вниманието на един мъж предизвиква двете изпълнителки на Пайнер непрестанно да се хапят и заяждат една с друга.

Според последната клюка във фолк средите, в последно време Емилия стягала мощна агитка от фенове, които утре вечер мощно да освиркат Анелия, която ще се окичи с наградата Изпълнител на 2012. Жената на Коко дори се съюзила с Галена, която също е на нож с изпълнителката на Погледни ме в очите. Фолк "заверата" събрала невръстни фенове, раздали им снимки и дискове с автографи, и уж приятелски ги помолили да ги подкрепят, когато са на сцената. На меломаните било обяснено, когато се появи Анелия, да се активизират максимално и да дюдюкат, докато й бъде връчвана статуетката на ТВ Планета.
Емилия и Галена искали да привлекат в групата си и Преслава, но засега добричлийката отказвала да им сътрудничи. По-паметливите припомнят, че и самата Преси преди време бе забърквана в любовен роман с бизнесмена Коко Динев. Именно заради това треньорката от Гласът на България предпочела да не се замесва в интригите на колежките си.

Злите езици пък не пропускат да припомнят, че това далеч не е първият случай, в който Емилия напада Анелия. Още през август 2012 г. Емили и бившата на нейния започнаха да намекват, че не се харесват публично, в което никой не се и съмнява. И двете отричаха, че помежду им има напрежение, но сега за всички е ясно като бял ден, че не просто съществува, ами гърми и трещи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !