Оставки веднага!

15.02.2013 16:52 | Видян 2808 пъти | Гласували 4

Оставки веднага!

Заради смъртта на Тодор Колев, която беше причинена от нечовешкото отношение на екипа на Военна болница, както разкриваме в новия брой на Супер 19’, искам незабавно оставката на шефа ген. Тонев. Това е само една от причините да си ходи. Другите са десетки милиони левове народна пара, потънали в черната дупка, наречена ВМА, която поредица правителства се правят, че не забелязват. Както и разни дребни пикантерии, които обаче биха стрували главата на всеки чиновник в цивилизована държава. Описани са надлежно в Супер 19.

Заради смъртта на Тодор Колев, чийто повод стана изписването му в критично тежко състояние, поради изтичане на клинична пътека, искам оставката на тотално некомпетентната Десислава Атанасова – уви, здравен министър на многострадалната Република България. По-тежък случай на некомпетентност в най-ранената и най-важната сфера за този болен народ не е имало.

Заради мъката на милиони бедни българи искам моментално оставката на някоя си там нова шефка на ДКЕВР, дори не смятам да ѝ помня името. Незнанието не е оправдание и който е въртял незаконна търговия с цигари, както тя е правила, моля да се маха незабавно, а да не ни се обяснява. Тая ли ще бъде арбитър на отношенията между монополите и гражданите?! Аман от зависими калинки! И благодарим много за подобна подигравка.

Ако тези тримата не си ходят веднага, скоро май ще трябва да си ходят всички...

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !