Рачков и Мария любимата двойка на България

15.02.2013 13:00 | Видян 3410 пъти

Рачков и Мария любимата двойка на България

Димитър Рачков и Мария Игнатова са победителите в класацията за най-любимата звездна двойка в България, съобщава Супер 19'.

Читателите на най-големия светски сайт в България slava.bg определиха актьорите от Господари на ефира и Пълна лудница за свои най-големи любимци.
До редакционното приключване на броя, за тях гласуваха 1095 души, които подредиха и останалите звезди.

Второто място изненадващо е за двойката Ники Михайлов и Алисия, които успяха да задминат конкурентите си Валери и Николета. Плеймейтката и футболиста заеха 5 място в класацията.

Със сериозна фенска маса е и двойката Кубрат Пулев и Андреа, на които бе предсказана сватба през 2013 година, научи Супер 19'.

Те застанаха на 3 място в надпреварата за любими звезди. След тях е спортната двойка Наско Сираков и Илияна Раева, които повече от 30 години живеят под един покрив.

В дъното на красацията са Коко Динев и фолк дивата Емилия, която не минава и ден без да захапе врагинята си Анелия. Явно и на феновете вече им писна от безкрайните статуси на пайнерката, която всеки ден има какво да каже в социалните мрежи.

На последно място са се закотвили и фолкаджийката Мария и милионерския син Християн Гущеров, които също втръснаха на аудиторията.

Миньончето съвсем се е взела на сериозно и дори е готова да фалира любимия си, само, за да е №1.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !