Диетолог №1 се ошишка

06.02.2013 09:30 | Видян 2136 пъти

 Диетолог №1 се ошишка

Видната диетоложка професор Донка Байкова алармира непрестанно, че нацията затлъстява, а тя самата се ошишка. Лекарката, която се хвали с безбройните си дипломи от чужбина, не спазва собствените си съвети за здравословен живот, алармираха пред Всеки ден пациентите ѝ, потресени от визията ѝ. В момента Байкова е по-тежка поне с 15 кг от нормата.

Освен че е станала немарлива към външния си вид, професорката се е самозабравила и се гаври с пациентите си. "В понеделник имах час при нея за 19.00 часа, като пристигнах имаше опашка от чакащи. Секретарката ми обясни, че някой не си спазил часа и така всички сме били прецакани, да се върна след час и половина", разказа пред Всеки ден мъж, изпатил от звездоманията на диетоложката.

"След 40 минути се обадих на телефона на професор Байкова и я попитах дали ще може да ме приеме в 20.00 ч., защото иначе няма да дойда, а отговорът ѝ ме шокира. Каза ми следното, цитирам: "Ми ще чакате, господине! Като няма други добри лекари в България, ще ме чакате", разказва потресеният пациент.

Консултацията при видната диетоложка струва 50 лева и повечето ѝ клиенти са доволни от назначените хранителни режими. Те обаче са категорични, че Байкова скатава данъци. "На мен ми даде касова бележка със стара дата. Явно не отчита какво си заработва", разказва още пациент на диетоложката.

Иначе Донка Байкова си живее царски. Тя е национален консултант по храненето, но въпреки че заема висш държавен пост, не се свени да рекламира срещу някой лев де що има лекарства и добавки за вталяване. Проверка на Всеки ден показа, че до този момент проф. Байкова е препоръчвала в открити реклами поне 5 продукта за отслабване. Говори се, че за това си имала тарифа - минимум 2000 лева.

"Това не е ли конфликт на интереси? Как така едновременно ще е национален консултант, ще пише европейски програми, ще участва в семинари, ще приема пациенти и ще рекламира лекарства? Каква е гаранцията, че е обективна?", дивят се колеги на хитрушата.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !