Жулиета с балкона: Носих рокля за 50 000 евро

29.01.2013 14:45 | Видян 3367 пъти

Жулиета с балкона: Носих рокля за 50 000 евро

Моделката Гери Дончева, която стана популярна с участието си в скандалната реклама на марката "Булка чеиз", е обличала рокля за 50 000 евро, пише Блиц.

Тя имала чувството, че облича произведение на изкуството. "Най-скъпата дреха, която някога съм обличала, е една рокля на дизайнера Роки Гатеркол, когото срещнах на Седмицата на модата в Дубай преди няколко години. Роклята струва 50 000 евро и затова имах чувството, че обличам произведение на изкуството, а не нещо създадено от човек", разказва Гери.

А след като разбрала стойността на шикозния тоалет, манекенката не смеела много много да мърда, за да не я повреди. "Роклята беше перфектна, сякаш беше от Космоса", споделя още тя.

Моделката твърди, че харесва професията си и няма проблем да изиграе дадена роля, дори и да не се чувства съвсем добре в нея.

Гери Дончева се е захванала с мода още през 2000 година. Тогава тя завършила курс в Плевен и много била пленена от естетското и грацията в тази професия. "Затова продължих да се занимава с това. В същото време научих и четири чужди езика", са думите ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !