Три "подивели лесбийки" уплашиха Юлиан Вучков

28.01.2013 15:30 | Видян 3372 пъти

Три

Новината, че порно каналите отсега нататък задължително ще бъдат кодирани, бе посрещната с радост от проф. Юлиан Вучков . Преди дни шефът на СЕМ доц. Георги Лозанов обяви, че е поставено задължително изискване към кабелните оператори незабавно да сложат кодове на секс каналите, за да нямат деца достъп до съдържанието им, пише Всеки ден.

"Крайно време беше! Аз съм заклет противник на порното! Страх ме е да включа телевизора, за да не попадна на такива програми. Докато цъкам с дистанционното, ща не ща, гледам. Трябва да ви кажа, че е чудовищно", разказа професорът пред Всеки ден. Преди около година той едва не колабирал от гледката, която се изпречила пред очите му. Около обед решил да търси музикалната телевизия "Мецо", която предава опера. Докато я намери, не щеш ли, попаднал на порно канал. Видяното още стресира професора .

"Имаше 3 лесбийки, които зверски си бърникаха по половите органи. Като разгонени животни! Ползваха някакви черни гигантски атрибути, не ги знам какви точно, които пъхаха настървено в едната от тях. И не просто крещяха, а виеха като подивели чакали. Плюеха се едра друга и се биеха по гениталиите! Това не е секс, това е извращение! Аз не съм противник на красивата еротика, да е фино, нежно, но такива касапски работи не харесвам и съм категоричен - да се забранят! Само някакви перверзници и извратеняци могат да гледат такива ужасии", категоричен е проф. Вучков. След като случайно зърнал порно филма, интелектуалецът дни наред не можел да спи спокойно и сънувал кошмари.

"Ами ако това го види малко дете, то завинаги ще е увредено", смята Вучков .

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !