"Господари на ефира" отиват на съд

25.01.2013 16:30 | Видян 3706 пъти

Този път може и да не му се размине на Халваджиян . Депутатът от ДПС Гюнай Сефер е решил да съди до дупка предаването "Господари на ефира", след като излъчи видео с побоя над Октай Енимехмедов, твърдейки че един от участниците в мелето е именно той. В последствие се оказва, че лицето, показано в ефир, няма нищо общо с депутата от ДПС. Това е и причината Сефер да реагира мигновено и да се обърне към своя адвокат, пише Всеки ден.

"Този път отиваме на съд. Отправихме искане към Нова телевизия за предоставяне на записа от предаването и сме предприели необходимите действия. За всеки е ясно, че нямам нищо общо с това, което се случи в НДК. Дори нямам близка прилика с човека, когото показват", заяви Сефер в ексклузивно интервю за предаването "Комисията Павлов" по TV7.

Депутатът от ДПС е категоричен, че е станал жертва на поръчка. "Няма вариант да са сбъркали поради невнимание. Просто господата са търсили човек с очила, за да ме обвинят. За целия този цирк научих от мои близки, които ми звъннаха, за да ми обяснят как се излагат от "Господари на ефира". Човекът от видеото е обикновен член на някоя от структурите на ДПС, а пък насаждайки мен, ще спечелят повече", допълни още Сефер.

Той призна, че е изпаднал в шок от случилото се в събота и не може да проумее последвалите коментари. "Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсцинировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди. Който смята така, нека вземе такова оръжие, да го опре в главата си и да стреля", заяви още Сефер.

В ефира на TV7 той съобщи още, че след случая с "Господари на ефира" се отказва от политиката. "Това е последният ми мандат. Отказвам се. Твърде грозно е всичко в политическия ни живот. Уморих се да се прибирам вкъщи, децата ми да са гледали някоя лъжа за мен и да се чудя как да им обясня. Все пак ще продължа да помагам на ДПС, но не като депутат", завърши Гюнай Сефер.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !