Калин Врачански се събира с бившата си

25.01.2013 11:15 | Видян 2559 пъти

Калин Врачански се събира с бившата си

Калин Врачански се събира отново с бившата си любима. Звездата от „Стъклен дом" беше забелязан да си шушука задушевно със Силвия Петкова, с която уж от години са разделени.

Двамата се бяха настанили удобно един до друг в ресторанта в сградата на театър „София", където играят. Те останаха заедно до късно през нощта.

Повод за събирането беше първото представление в театър „София" на „Парижката Света Богородица", където Калин е в главната роля на грозника Квазимодо. Цял час отне на актьора да свали грима, който го превръща в истинско чудовище. След това той влезе в ресторанта, придружен от един от колегите си в представлението.

Не след дълго към компанията изненадващо се присъедини и Силвия, която напоследък нашумя с изпълнението си на учителката по литература в сериала „Революция Z".

Тя седна на мястото до Калин, което очевидно беше пазено специално за нея. Двамата започнаха да си говорят тихичко и никой не смееше да прекъсне диалога им. През цялото време актрисата нежно галеше косата на уж бившия си приятел и приглаждаше бретона му над челото.

Още когато се разделиха, Врачански и Петкова обявиха, че макар и вече да не са влюбени, са запазили добрите си отношения. Това, което показаха пред очите на всички в ресторанта, обаче беше много повече от приятелство. Никой не се усъмни, че любовта им отново се разпалва.

За всички беше очевидно колко много си подхождат двамата актьори и колко жалко би било да останат разделени завинаги, пише Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Няма коментари към тази новина !