Глад и милиони за силикони

21.01.2013 09:23 | Видян 2594 пъти | Гласували 2

Глад и милиони за силикони

За силикони има милиони, за кокошка няма ПРОШКА. Няма и за златни пръстени. С тези няколко думи можем да обрисуваме последните дни на пълен потрес. Цяла България най-накрая откри нещо, което Супер 19' съобщи преди 11 месеца. Да, 2 милиона лева даде държавата от еврофондовете за Пайнер. И не само. Всички мастити продуценти се облажиха – кой с милион, кой с половин. Същите, като изключим Пайнер, преди миналите парламентарни избори вземаха, макар и по-скромни пари, от миналото правителство по линия на 100 години независимост. Помните ли, че като дойде тази власт, нищеше въпросните средства.

Сега за парите по Конкурентоспособност си има схема. И на нас я предложиха преди година и половина. Ние, нали сме си прости, отказахме. И не съжаляваме.

Съжаляват онези, които са видели репортажа за жената с пръстените. Една от мъчениците от Сопот, оставени да гладуват, защото са работили на 3 смени в държавна фирма, която не е възнамерявала да им плаща, понеже си има много оправдания.

Същата женица смятала и КОСАТА СИ ДА ПРОДАДЕ, ЗА ДА СИ ПЛАТИ ТОКА. В държавата, където милиони се дават за силикони и тепърва ще се дават още и още, понеже иде кампания!


Грешните милиони, от които трошици трябва да се дадат на "жената с пръстените" и на останалите като нея, се раздават и на по-праведни в окото на обществото граждани. Например на момчетата от Зеления октопод. Които усвояват милиони, за да броят и да бранят животни, които или ги няма, или са толкова малко, че да се троши зорлем народната пара за глезотии си е същинско кощунство.

Милиони има и за депутата и неговите близки олигарси, застрояващи Иракли. За тях и връзките им с групировките цитираме по-запознатите със случая колеги.

За да има поне малко настроение, в новия Супер 19' има и весели истории и интриги от шоубизнеса. Дано да имаме по-добри новини до другия понеделник!  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Няма коментари към тази новина !