Отново привикаха Мишо Шамара в Следствието

18.01.2013 15:15 | Видян 2254 пъти

Отново привикаха Мишо Шамара в Следствието

Въпреки че делото срещу Мишо Шамара по обвинение в поругаване на националния флаг беше прекратено по препоръка на Софийската апелативна прокуратура, скандалният рапър отново получи призовка за Националната следствена служба.

На Мишо Шамара и Конса - колегата му в превърналата се в ябълка на раздора песен „Бяло, зелено и червено” - се наложило за пореден път да отговорят на въпросите от серията разпити преди месеци.

„Много е просто - всеки, който е противник на властта е подложен на репресии, а който я подкрепя после е финансово подпомогнат”, коментира вероятната причина за подновяване на делото Мишо Шамара, а по темата за скандала с "Пайнер Медиa" добави: „Да се дадат близо 2 милиона за стил, който няма нужда от тях, е обидно. Подкрепата на държавата трябва да е насочена към театъра, ъндърграунд музиката и фолклора. Най-лошото е, че ние си лаем, а керванът си върви – толкова се разгневих от всичко, което се случва, че ще ме принудят да се впусна в политиката!”.

Междувременно Big Sha стана обект на цензура след като новият му видеоклип „Charlie Sheen” беше свален от сайта за видеосподеляне vbox7.com. Това обаче не попречи на хип-хоп легендата да получи подкрепата на свободните европейски медии, а американската рап звезда Waka Flocka Flame го покани да подгрява концерта му в Щутгарт, Германия в края на миналата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !