Лудо парти за 3-я рожден ден на Code

16.01.2013 16:30 | Видян 2182 пъти

Лудо парти за 3-я рожден ден на Code

Искате да танцувате на ролкови кънки или пък под палми посред зима? Щурите идеи са възможни с партитата code. На 26 януари - събота, в клуб Тифани, от 23.00 ч., лейбълът code ще отпразнува своя трети рожден ден и ще ви вдъхнови за истинско забавление.

Екипът е подготвил свежи, подпалващи сетове, силен вокал и ... този път ще позволи на гостите дори да опитат code на вкус. DJ Sono Di Vayo и Stefan Popov, вокалът Валентина Александрова (Val Helix) – това са артистите, които ще поднесат истинско "хаус" изкушение на феновете на клубната музика. Тематични изненади ще допълват палитрата от ведро настроение за вечерта и ще подсказват за предстоящите планове на лейбъла.

Code е марка, който включва в себе си три основни елемента – разнообразие, оригиналност и забавление. Идеята за подобен тип събития на българската клубна сцена, обединява качествената музика, атрактивна хореография и силна визуална подкрепа.

Равносметката от 2012 г. за поредицата тематични партита code включва представянето за първи път на лейбъл парти; трибют на едни от най-емблематичните артисти в световен мащаб, с над 30 участници на сцена; парти на Cacao Beach; Коледно парти; директно излъчване в цял свят. Новата визия на логото бе представена с уникална по рода си 3D мапингинсталация, чиято официална промоция пред широка публика бе именно на code парти.

За три години лейбълът се интегрира в най-утвърдените столични клубове и организира идейни тематични партита. Три години опит, щастливи моменти, много труд и забавление с поредица тематични партита code. Новият сезон "Next level code" подсказва за силната амбиция на екипа да продължи израстването си на ново по-високо ниво.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !