Бербатов пред война или мир

15.01.2013 14:15 | Видян 3038 пъти

Бербатов пред война или мир

Димитър Бербатов е пред огромна дилема. Дали да спази обещанието си, което обяви пред българската общественост на 13 май 2010 година, или да продължи кариерата си на футболист, пише Блиц.
 
Преди близо три години Митко отсече, че един ден ще се завърне у нас, за да ни оправи футбола. Този ден идва, въпросът е дали Бербо ще спази думата си.
 
През 2013 година ще се проведе конгресът на БФС. Точната дата на форума още не е ясна. Говори се за месец юни или октомври.
 
Сигурни източници разкриха, че Димитър Бербатов е бил посетен в Лондон преди няколко дни от двама българи. Тяхната визита е била свързана с единствената задача да уговарят Митко да се кандидатира за президент на БФС.
 
За момента Борислав Михайлов може да изглежда сигурен за поста си, тъй като силна и обединена опозиция срещу БФС липсва. Стоичков хвърли на няколко пъти бомбата, но от известно време се умълча.
 
Въпросът е дали Бербатов ще се съгласи да сложи край на кариерата си и да се впусне в предизборната битка. Или ще предпочете да си остане във Фулъм още сезон-два, но същевременно да подкрепи този, който официално ще излезе лице в лице срещу Борислав Михайлов на конгресния дуел. Вторият вариант изглежда по-подходящ.
 
На този етап няма точна информация. Единствената сигурна новина е, че вече е започнало брожение. Някои хора са посетили Димитър Бербатов с идеята да поведе лютата битка. По-важната неизвестна не е кои са тези люде, а кого ще подкрепи Митко, ако откаже сам да излезе на фронта. По-сигурно е и друго – Бербатов твърдо е решил да атакува футболната централа. Независимо дали в ролята на пълководец или като силен човек зад кадър. Така че - нещата май клонят към война, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !