Христо Шопов ще играе рейнджър в Ирак

15.01.2013 12:30 | Видян 1479 пъти

Христо Шопов ще играе рейнджър в Ирак

Първият български съвременен военен екшън ще бъде заснет тази година и той е едно от поне шестте нови заглавия, които очакваме да излязат на снимачната площадка до края на годината, съобщава Блиц.

Зад армейската трагедия, която пресъздава реални събития с наши военни в Кербала, застава машината за хитове – продуцентите от "Мирамар филм" ("Дзифт" и Love.net). В главната роля в новата международна копродукция ще бъде Христо Шопов . Любимият актьор на Мел Гибсън от "Страстите Христови" (Love.net, сериалите "Къде е Маги?" и "Дървото на живота") е главен рейнджър в екшъна "Кербала". Българо-полският проект разказва истинската история на няколко наши и полски войници, която се развива между стените на казарма в Кербала, разказва продуцентът Матей Константинов.

Заради това вторият главен изпълнител е поляк, част от епизодите вече са заснети в Полша. "Търсим естествена среда, максимално близка да събитията в Кербала, затова освен в България, ще снимаме в Турция и Полша", добави той. Същинските снимки на военната драма започват през май.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !