Кобрата и Никол най-готини в България

14.01.2013 12:15 | Видян 5423 пъти | Гласували 2

Кобрата и Никол най-готини в България

Класацията на  SLAVA.BG за Най-готините звезди в България за 2012 предизвика огромен интерес сред аудиторията на светския сайт.

Читателите ни имаха възможност да гласуват за Най-готините мъже и при тях безапелационно спечели боксьора Кубрат Пулев, който обра куп спортни отличия през изминалата 2012 година. В тройката на най-готините господа попаднаха поп звездата Орлин Павлов и актьора Асен Блатечки.

При дамите също имаше голяма конкуренция, въпреки че читателите ни имаха само два дни, за да гласуват. До редакционното приключване на новия брой на Супер 19' в 16.30ч. вие избрахте за Най-готината жена на България синоптичката Никол Станкулова.

Актрисата и моделка Диляна Попова, и тенесистката Цвети Пиронкова също са в Топ-3 на най-любимите звезди сред жените.

Кубрат Пулев бе поставен от читателите на SLAVA.BG на 1 място в класацията за най-готините мъже. Европейския шампион по бокс, който стана Спортист на България за 2012, прослави името на страната ни.

Кубрат е номиниран и за Мъж на годината, а церемонията ще се състои в края на този месец. Той е любимец на младите хора в България, а връзката му с поп фолк звездата Андреа често го изстрелва и в редица светски класации.

Спортистът винаги е облечен в крак с модните тенденции и признава, че неговата половинка често го съветва какъв стайлинг да избере. В края на годината виждахме Кубрат по-често облечен в смокинг или костюм, тъй като бе гост на редица церемонии и награждавания.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !