14 години H.M.S.U.

10.01.2013 09:15 | Видян 1234 пъти

14 години H.M.S.U.

През последното десетилетие организацията H.M.S.U. се превърна в нарицателно за качествени дръм енд бейс събития.

Освен локалните изяви, момчетата от родната басс дружина покоряват стабилно международната сцена, а редом с тях и името на организацията добива все по-широка популярност в световен мащаб.

През последните 14 години отговорниците за над 300 събития, поканиха в България над 200 госта от световния и балкански музикален елит. Освен незабравимите моменти за родната публика, марката H.M.S.U се споменава с уважение и буди интерес сред редица чуждестранни артисти.

Началото на годината по традиция започва с голямо парти по случай рождения ден на H.M.S.U.

Тазгодишното 14-то издание ще предложи на присъстващите солидна програма от 4 международни госта, сред които за първи път в България ще чуем избрания за „Най–добро МС на 2012“ – МС DRS и един от феномените на сцената SPECTRASOUL. Ще можем да се насладим на дългоочаквания  реванш от любимеца  на нашата публиката AUDIO.

Компания на тримата британци ще прави лошият холандец LIMEWAX, който ще прекара една седмица в България, за да подготви съвместния си албум с басс-машината COOH. Феновете на H.M.S.U първи ще чуят колаборацията между двамата, а няколко дни след това родният талант заминава за австралийско турне.

Обичайните заподозрени  Targy, acidtrip, Ogonek, Mocks и Konspirator ще подгреят подобаващо обстановката с празнична селекция.  

Повече от атрактивна е и локацията за празника – Зала 7 на Националния Дворец на Културата.  На 19ти януари (събота) главният вход ще отвори врати за посетителите в 22:00ч, а залата ще бъде преобразена с качествен звук, осветление, LED екрани, достъпни барове и много други екстри.

Първоначалните билети от 15 лева бяха изчерпани отдавна, в момента все още могат да бъдат закупени на цена от 20 лева в мрежата на EVENTIM.bg . В деня на събитието и на място стойността им ще бъде 25 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !