Цвети от "Сървайвър 2" – звезда на Форум Българска мода

29.07.2008 10:46 | Видян 4802 пъти | Гласували 4

Цвети от

Топмоделът на Евромоделс и тв водеща Цвети Разложка, нашумяла с участието си в шоуто „Сървайвър 2”, стана любимка на дизайнерите по време на Форум Българска мода, организиран от Наталия Гуркова и Бисерка Хънкова в амфитеатъра на Свети Влас.


„Разпределени сме на групи и излизахме през едно дефиле. Но по време на репетициите и дизайнерите, които не бяха определени за моята група, ме помолиха да дефилирам с тоалетите им”, разказа Цвети, която закри като звезда повечето ревюта на форума. Дългокраката хубавица дефилира и  в дубъл версията на модното събитие, която се проведе пред Планет клуб на лускозното пристанище Марина Диневи. 
Любимка на дизайнерите стана и Мис Евромодел 2007 Елена Маркова, която бе обявена за манекенката с най-дълги крака и с визия на световен топмодел.
На морския форум с най-силни аплодисменти бяха посрещнати колекциите на модните къщи Миро, Романтика, Хелена Колекшън и новите творения на дизайнера Цено Вутов. 

„Колекцията ни е вдъхновена от сериала „Сексът и градът”. Може би публиката е забелязала, че моделите ни доста напомнят на тоалетите, с които видяхме главните героини на финала на филма”, обясниха дизайнерките от Миро. Тяхна любимка стана Елена Маркова, която закри ревютата им. 
Дизайнерът Цено Вутов най-неочаквано се появи на подиума като модел на колекцията си. Той дефилира в прегръдките на моделката с най-голям естествен бюст - Жени Илиева. Тя бе избрана за Лице на публиката на тазгодишния конкурс Мис Марина Диневи. 

Сред ВИП-гостите на форума бяха домакините Динко и Йордан  Диневи заедно с половинките и децата си, собствениците на форума Иван и Сашо Чалъкови, Наталия Гуркова и годеникът й Джордж, един от най-богатите ергени Стилиян Чомаковски, който преди дни стана собственик на модна агенция ЕВРОМОДЕЛС заедно с генералните мениджъри Патриция Кирилова и Нина Никол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !