Росен Петров тормози Йоана

28.07.2008 14:35 | Видян 7819 пъти | Гласували 1

Росен Петров тормози Йоана

Моделът Йоана Христова, позната от клипове на Слави Трифонов и Устата, пропищя от набезите на бившата дясна ръка на Слави – Росен Петров, съобщи в.”Експрес”.

21-годишната красавица с впечатляващо деколте твърди, че е била атакувана ежедневно с палави sms-и от известния сценарист. Но въпреки че не му отговаряла, той продължавал в същия дух.

“Това си е чист тормоз, не издържам вече! Приятелят ми се сърди, пита ме какво иска този човек от мен. Ревнува ме и си мисли, че има друг мъж в живота ми”, оплака се зеленооката хубавица. Тя има сериозна връзка от 4 години, която вървяла като по вода, докато не се намесил Росен Петров. С бившия сценарист на Трифонов Йоана се запознала покрай участието й в скеч шоуто. Също така тя има и роля във видеото на Слави и “Ку Ку Бенд” – “Минах ли те?”. Тя е известна и с участията си в клипове на рапъра Устата. Откакто се е запознала с г-н Петров, той не спира да й изпраща съобщения, но моделът е категорична: “Сам си пише и сам си отговаря! Много ми досажда, но явно не се усеща, че нищо не може да стане между нас. Дори и след като разбра, че си имам приятел, не се спря”.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !