Мариана Попова заряза Ханес

27.12.2012 18:00 | Видян 5061 пъти

Мариана Попова заряза Ханес

Мариана Попова посрещна самотна коледните празниците и даде повод да бъде подновена клюката, че е разделена с Ханес. Близки на певицата издават пред Всеки ден, че тя е зарязала мъжа си и е била само с дъщеря си и роднините си на Бъдни вечер. Бащата на детето ѝ пък посрещнал Рождество чак в Италия при своето семейство.

Раздялата на двойката съвсем не е случайна според запознати. Мариана опитала да оправдае Ханес с неотложна работа на Ботуша, но се става ясно какво точно е по-важно от половинката му и детето им на най-семейните празници, пише Всеки ден.

"Нещата между тях не вървят още откакто тя излезе от "ВИП Брадър". Ханес бе обиден от отношението ѝ към него и влезе в Къщата само, за да не дава поводи за клюки", обясняват близки до двойката. Те са категорични, че годежът в риалити шоуто е бил напълно фиктивен и певицата, и италианецът нямат реални планове за сватба.

Доказателството за това, е и фактът, че пръстенът, с който Ханес предложи брак на Мариана , вече не краси ръката ѝ. Както Всеки ден писа, той е само мостра от фирма спонсор на шоуто и след края му певицата го е върнала.

Италианецът не си е бръкнал в джоба, за да купи истински годежен пръстен на любимата си и да се врекат във вярност.

Мариана Попова не била наясно с това, и се вбесила на Ханес, след като научила, че годежът им е постановка. Това според близките им е основната причина двамата да влошат отношенията си рязко, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !