Лео разтърси ТВ7 с „Яко парти“

27.12.2012 09:30 | Видян 1525 пъти

Лео разтърси ТВ7 с „Яко парти“

„Яко парти” завихри пеещият готвач Лео в събота сутрин в публицистичното предаване на TV7 “Факторът Кошлуков”.

Забавният водещ на кулинарното шоу „Какво ви забърка Лео” разнообрази сериозната тематика, с която Емил Кошлуков ни буди в началото на всеки уикенд, и направи нестандартна премиера на видеото към песента „Яко парти”. Това е и първият самостоятелен сингъл на Лео изцяло на български език.

Клипът, пълен с много красиви момичета, шампанско, лудост и малко секс е украсен от специалното участие на Мис България 2012 Габриела Василева. „Благодаря на Габи, че се съгласи да се снима, защото не е много лесно да ангажираш Мис България“, сподели Лео.

Видеото е част от кампанията против наркотиците !no drugs на продуцентската компания !no frame media.  С него Лео и Габи отправят послание, че яко парти може да има и без употребата на наркотици.

Италианецът, който пусна това лято два супер успешни дуета с рапъра Играта, сам е продуцирал новия си сингъл.

Видеото е заснето от актуалния хип-хоп режисьор Bashmotion, а музиката е на Бате Пешо. „Има надежда да се прави музика в България.

От лятото насам се забелязва подем на поп-музиката”, отговори Лео на въпроса на водещия Кошлуков може ли да се пребори поп-фолка в България.

Снимка: Ясен Немски

 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !