Калин Врачански: Не гледам телевизия!

15.12.2012 08:57 | Видян 2160 пъти

Калин Врачански: Не гледам телевизия!

Актьорът Калин Врачански няма никакво време дори да гледа телевизия и дори не пуска телевизора. Той почти всеки ден става в 7,30 и се прибира към 22,30, а в момента играе в шест представления, споделя самият той в интервю пред “24 часа”.
Основно театрални постановки “се въртят” около секс символа Калин Врачански, а нов сериал за него не се задава. Той се чувствал по-добре на сцената на Мелпомена, а не пред камерата, макар че и там вече свикнал и понатрупал опит.

Свикнал е и с известността и не му пречело да дава автографи, а това било така, защото не лежал на славата. Според него телевизията е тази, чрез която се влиза в домовете на хората, поради което е основният виновник за популярността на филмови герои. И е категоричен, че кино без пари не се прави.

За постановката на приятеля си Асен Блатечки “Смях в залата”, в която и играят заедно, той твърди, че е смешна като ситуации. Той не се смята за комедиен актьор, “защото е по-трудно да разсмееш някого”.

Засега на чаровника не му е хрумвало и да снима свой филм, а що се отнася до родните сериали, се надява да не се превърнат в “масово производство”, което да ги обезцени.

Иначе актьорът няма време не само за приятелите си, но дори и да гледа телевизия, поради което не пускал телевизора, научи Блиц.

Затова пък през лятото и дните за почивки било “време за простотии”: “Насъбрал съм, затова трябва да съм в кондиция. И затова като ти дойде почивен ден, ти избухваш и после пак си спокоен. Балонът почва да се надува и пак така.”

Що се отнася до любимите му кайтсърф и уейкборд, актьорът споделя, че дори успял да отиде до Гърция на остров Лимнос, където имало повече вятър, но не извадил късмет, защото вятър имало само през единия ден от пребиваването му там. Тези екстремни спортове крият и опасности, особено при правенето на трикове, казва още той. Така с уейкборда Врачански се сдобил с травма, която си влачи и в момента.

Освен моторите, които обожава, той си умира да язди и коне. Така в края на това лято заедно с Асен Блатечки ходили да яздят в конна база на Подбалканския път за морето, където Калин се влюбил в кобила, сякаш излязла от индианските филми – бяла на петна.

По Коледните празници Калин ще бъде с голямото си семейството и децата на брат си и сестра си – бебешорите са съответно на 40 дни и на годинка и половина. Там ще бъде и котката Доби, за която сегашният секс символ се грижел още от малък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Няма коментари към тази новина !