Война Лиляна-Цеце за Боби

13.12.2012 10:30 | Видян 2322 пъти

Война Лиляна-Цеце за Боби

Във фокуса на вниманието е любовният триъгълник, който се заформи между Лиляна, Цеце и Борислав, пише Всеки ден.

Отношенията между тримата стават все по-сложни и заплетени, а искрите между двете участнички прехвърчат заради невъзможността да си поделят красивия ръгбист.

Въпреки че в началото на шоуто бившите любовни-Лили и Боби бяха категорични, че повече не искат да имат нищо общо помежду си, триседмичният живот заедно явно успя да върне хубавите спомени от тригодишната им връзка.

И за малките деца вече е ясно, че ръгбистът още има мераци към сексапилната пловдивчанка, която се възползва от това и само прави на недостъпна, за да го дразни. Поведението й обаче възбужда още повече който вече трудно прикрива чувствата си.

Онзи ден бившите любовници не успяха да се сдържат и започнаха да си говорят сладки приказки за хубавите времена, когато са били заедно.

Малко преди това Боби сам потърси близостта на Лиляна и се настани на диванчето до нея, само на сантиметри от изкусителните й силиконови прелести.

Тя нямаше нищо против това и започна да се усмихва като хитра лисичка на съквартиранта си. Романтичната история на двамата брадъри обаче докара до пълно отчаяние един човек в Къщата. Става въпрос за Цеце, което от първия ден гасне по мускулестия ръгбист.

Виждайки, че той обръща повече внимание на бившето си гадже, македонката направо е съсипана през последните дни, пише още Всеки ден.

Красавицата дава мило и драго, за да измоли поне малко нежност от Боби, но той се отнася с нея като с лична слугиня и не пропуска да й обясни, че тя изобщо не е негов тип жена и помежду им не може да има нищо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !