Григор - истински Казанова

07.12.2012 14:15 | Видян 1628 пъти

Григор - истински Казанова

След като прекара през кревата си най-малко две световни звезди на тениса, Григор Димитров вече е обявен за сваляч номер 1 на корта. Флиртът с американката Серина Уилямс и последното му сочно завоевание от Русия Мария Шарапова изкараха 21-годишния българин под прожекторите.

"Господин Казанова на Асоциацията на професионалните тенисисти най-вероятно е по-интимен от общоприетото с Шарапова", коментира изданието Onthegotennis.com.

Преди дни хасковлията прекара Шарапова на разходка из центъра на Милано. Рускинята беше там за участие в турнир, докато Гришо дойде под предлог за участие в рекламна кампания.

След разходката двамата са делили един креват, гласи клюката. Същото издание посочи няколко причини да се вярва, че Григор и Шарапова са новата двойка в тениса.

Българинът обича да бъде в центъра на вниманието, а като гадже на Шарапова няма да слезе  от първите страници, пише Уикенд.

Самият той наскоро каза, че си пада по рускини и американки. Шарапова пък обича тъмнокосите мъже. Освен това русокосата звезда наскороскъсас баскетболиста от НБА Саша Вуячич и сега търси нови предизвикателства. "Без съмнение Гриор Димитров е едно от тях", заключава изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !