Майката на Пацо: Много го глезихме като малък

03.12.2012 12:45 | Видян 2468 пъти

Майката на Пацо: Много го глезихме като малък

"Като малък беше много кротко дете. С баща му нямаше за какво да му се скараме. Беше толкова кротък, любвеобилен и мил. Дете за пример беше!". Това заяви в "Съпругите" по Нова телевизия Нели Кючукова, майката на "брадъра" Пацо .

"Беше си такъв, докато влезе в БИГ Брадър през 2006 г. Заболя от звездомания. За добро или зло, не знам – времето ще покаже. С баща му и сестра му се опитахме да го променим, но не успяхме. Сега, с второто си влизане, се надявам БИГ Брадър да го излекува и да ни върне предишния Панайот ", сподели надеждите си Нели.

"Нашата грешка беше, че прекалено му угаждахме като беше малък. Той продължава да е много добър, честен, справедлив”, защитава "гарждето си" майката.

"Но е много наивен. Всички мисии, които му поставят, го излагат. Той съди за хората по себе си. А аз в се му казвам, че хората са различни. Мисли си, че той като не може да излъже, и него не могат да го излъжат. Много опасна игра е БИГ Брадър", заяви притеснената Нели.

За приликата между майката на Пацо и "мама Божка" Нели каза: “Аз съм над тези неща. Щом хората искат Пацо да е "Жоро Бекъма", аз ще бъда "мама Божка". А общото, което е между мен и мама Божка, е обичта към синовете ни.

"Той всичко си споделя с мен. Давам му съвети, но до там. Аз съм длъжна като родител да дам съвет. Той ако иска да ме слуша, негова си работа.  Аз съм контактна личност и се разбирам с момичетата, които са идвали вкъщи. Той си е хубаво момче и винаги се е радвал на женско внимание", продължи да нарежда майката на Пацо .

Според нея снощи синът ѝ се разплакал не от обида и заради подигравките срещу него, а заради "ефекта", който може да има шоуто върху родителите му. " Какво ще си помислят съквартирантите, на него изобщо не му пука. Тези сълзи се надявам да бъдат за добро. Силно се надявам той да преосмисли действията, постъпките си и отсега нататък да разсъждава по друг начин и да стъпи здраво на земята. Има нужда да слезе на земята", завърши Нели Кючукова.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !