Риана пак в България на 3 август

29.11.2012 10:15 | Видян 1831 пъти

Риана пак в България на 3 август

Идолът на тийнейджърките Риана отново ще пее у нас. Датата е 3 август, съобщи световният сайт concertboom.com. Концертът на звездата от Барбадос ще бъде част от нейното световно турне „Диаманти".

Концертите на Риана са насрочени през ден. На 26 юли тя ще бъде в Норвегия, на 28-ми - в Чехия, на 30-ти - в Унгария, а на 1 август ще пее в столицата на Сърбия, Белград.

Оттам ще дойде в София, за да представи своето шоу, както и последния си албум. След концерта си у нас пък заминава за Атина, научи Всеки ден.

Все още обаче не е уточнено точно къде ще се проведе шоуто й в България. Това ще зависи от интереса на феновете и продажбата на билетите. Вероятното място е зала „Арена Армеец", където се изявиха също Лейди Гага и Дженифър Лопес. Но не е изключено да излезе и на националния стадион „Васил Левски". Там пя и Мадона, когато дойде у нас на 30 август 2009 г.

Това ще бъде вторият концерт на Риана у нас. Тя пя пред българските си фенове на 30 ноември 2009 г. Шоуто й, което беше с вход свободен, събра над 30 000 души на софийския площад „Батенберг".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !