Башар Рахал кръшка с Миленита

27.11.2012 10:15 | Видян 4813 пъти

Башар Рахал кръшка с Миленита

Миленита е новата изгора на палавия Башар Рахал. Актьорът тотално заряза жена си в САЩ и след като дълго й кръшкаше с Елен Колева, сега отново е залюбил колежка. Обективът на "Всеки ден" улови певицата и водещия на „Големите загадки" в топла прегръдка по време на светско парти, а според колегите им напоследък двамата били неразделни.

Миленита е новата дама в списъка със завоеванията на Башар Рахал. Клюката отпреди няколко седмици се потвърди, след като двамата бяха забелязани да се гушкат публично без никакво притеснение по време на светско събитие.

В присъствието на стотици хора актьорът обви с ръце русата си колежка и двамата останаха в гореща прегръдка достатъчно дълго, за да бъдат забелязани от всички. В същото време Рахал още не е отишъл до САЩ да нагледа жена си и децата и след като преди 2 години се върна у нас, за да се снима в "Стъклен дом", забрави да си тръгне.

За водещия на „Големите загадки" се знае, че има слаб ангел и трудно може да устои на чара, на която и да е хубава жена. Той е женен, но съпругата му Калина е далеч и в Америка се занимава с отглеждане на двете им деца, като работи и за популярна местна телевизия.

Когато законната му половинка си идва в България, актьорът се старае да спазва примерно поведение. Това лято тя прекара цялата си отпуска у нас. Запознати твърдят, че Башар се е чувствал като в клетка, принуден да бъде верен на жена си. Сега обаче бил решен да си навакса за всичко пропуснато.

Наскоро стана ясно, че в колекцията от дами, попаднали в мрежите му, е и актрисата Елен Колева. Тя направи списък с мъжете, с които не е спала. И Рахал не беше включен в него, пише още Всеки ден.

Самата Миленита пък откровено признава, че не е фен на моногамията. Тя твърди, че няма постоянен партньор, трудно й е да бъде вярна в любовта. Връзката с женения Башар изглежда съвсем в унисон с нейните разкрепостени виждания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !