Багата повърна върху Къци

15.11.2012 12:15 | Видян 3493 пъти | Гласували 1

Багата повърна върху Къци

Содом и Гомор. В това се превърна Къщата на "ВИЛ Брадър", след като Благой Иванов - Багата се натряска до безпаметност и се развилня като чудовищен ураган пред очите на всичките си съквартиранти.

С неконтролируемото си поведение и реакции Багата успя да шашардиса останалите звезди в шоуто, които не очакваха от толкова хрисимия до момента спортист да излезе такова чудовище.

След като пресуши по няколко чаши от всичкия наличен алкохол в Къщата - ракия, вино, водка и уиски, Багата се превърна в неуправляемо чудовище, пише Всеки ден.

След гавра на сексуална основа с уплашената до смърт Никол и крехкия като пиле Орлин алкохолизираният здравеняк изпотроши посудата и запрати холната масичка с ритник във въздуха.

С всяка минута обаче силите на Багата намаляваха и накрая се стигна до неизбежното за всеки натряскан до козирката човек -обилна и повсеместна повърня.

За жалост обаче Багата си намери жертва дори в това начинание. Къци Вапцаров отнесе най-много ефекта от изцепката, след като неконтролируемият спортист се издрайфа върху водещия. Кошмарната сцена се случи точно когато в пристъпа си на паника мистър "Невада" реши да се скрие и да спи във фитнеса.

Докато минаваше през хола със завивките си, Багата му препречи пътя, но вместо да му каже нещо, отвори уста и изля върху него напиращата отвътре каша.

Грозната ситуация умишлено не беше излъчена в ефира на Нова, за да не поставя в публично унижение както изтрезнелия вече Благой, така и смазания от невероятно гнусната случка Къци.

Скрити от зрителите останаха и кадрите, в които Багата припада в банята, трошейки още от инвентара на Къщата, научи Всеки ден.

Обърнатите мебели в хола също не станаха достояние на аудиторията. Добре осведомени източници обаче издадоха, че повръщането на самбиста не е било еднократно, а се е повторило няколко пъти, при това из всички помещения.

След буйстването си и похотливите нападения срещу Никол и Орлин Багата започнал да бълва повърнята си навред из Къщата, хвърляйки в още по-голям потрес виповете.

Единствената, която не  била изненадана от картинката, била бившата му изгора Златка. Тя обаче не пожелала да коментира виждала ли е такива неща преди и просто влязла  в обичайната си роля на слугиня, изчиствайки с парцал повърнята на любимия си мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Няма коментари към тази новина !