Елена Станкулова: Разтреперих се от страх, когато Багата нападна Никол

14.11.2012 16:45 | Видян 7708 пъти | Гласували 1

Елена Станкулова: Разтреперих се от страх, когато Багата нападна Никол

Майката на синоптичката Никол Станкулова - Елена, споделя, че се е уплашила сериозно за сигурността на дъщеря си, след като е видяла как я напада пияният Благой. "Уплашихме се за Никол, най-вече защото тя има много тежки пристъпи на астма, а вътре е без инхалатора си. Знаем, че там има екип, който може да реагира бързо, ако се стигне до насилие, но не знам дали ще могат да реагират бързо, ако от уплаха тя получи астматичен пристъп", обяснява майката Елена.

Припомняме, че Багата не устоя на напрежението в Къщата и прекали с алкохола. След като изпи няколко чаши вино, самбистът го изби на грубост и насилие, които бяха насочени главно към Орлин и Никол. Той заплаши певеца, че ще го прави "женски гълъб" и ще "хвърчи перушина". Спортистът пооказа интерес към Никол и започна да я дърпа и прегръща.

"Чак по едно време ми стана мъчно за това момче - за Благой, хем съм от потърпевшата страна. Така да се изложи на финалната права! Много се изложи! Всъщност не само той – и Къци, и Фънки също! В такива ситуации изплуват истинските характери на хората – кой как ще реагира. Само Люси и Орлин успяха да реагират адекватно в създалата се ситуация. Благодаря на Бога, че Люси беше там тогава, защото всички останали седяха и само гледаха какво се случва. Разочарована съм от повечето хора вътре. Само Къци не ме разочарова, защото той затвърди впечатленията ми за него – скри се като мишка да спи във фитнеса", коментира още майката на Никол.

източник: Блиц

снимка: Eva

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !