Фахрадин показа гаджето си

12.11.2012 09:30 | Видян 2330 пъти

Фахрадин показа гаджето си

Звездният психолог Еленко Ангелов събра в къщата за забавления на Август Попов Образцов дом популярни актьори, музиканти, журналисти и много приятели по повод 37-ия си рожедн ден, пише Супер 19'.

Партито представи и новата книга на рожденика Рецепти за лично щастие и мотивация, която за кратко се превърна в бестселър с втори тираж за по-малко от месец.  

Сред гостите бяха адреналинката Жана и Фахрадин Фахрадинов с новата си приятелка  Актьорът от Забранена любов от лятото има  нова изгора, която се казва Никол. Младото момиче е от Пазарджик, а според мълвата го раздава манекенка.

Преди Фери, Никол е имала 2-годишна връзка с рапъра Трой, който неотдавна се завърна на сцената.

Запознати със случая ни разправят, че Трой е бил един месец при брат си в чужбина, а през това време 20-годишната Никол го е заменила с актьора. Фахрадин стана  известен с порно клипчето си в Интернет.

Заговори се, че заработвал допълнително като се показва  в порно сайтове за видео чат на мъже. Явно всичко е било просто работа в момент на криза в живота му, след като сега се показа с новата си любов.

Миналата година път Фери набързо се ожени за Владимира от Люлин, а месеци по-късно и скоропостижно се разведе, допълни Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !