Люси, Къци, Орлин номинирани за последно

07.11.2012 22:22 | Видян 2570 пъти | Гласували 1

Люси, Къци, Орлин  номинирани за последно

Последните номинации във ВИП Брадър 4 извадиха нови лица в битката за оцеляване в тв къщата за знаменитости. Люси Дяковска се оказа първата кандидатка за зрителско одобрение в понеделник, след като нейният отбор загуби играта – викторина.

Това не беше странно, като се има предвид, че в тима се бяха паднали едновременно Златка и една от трите близначки. Номинациите очи в очи сред съквартирантите бяха очаквано обрани от обичайния заподозрян Къци Вапцаров. Той получи 6 гласа от 6 възможни, което е уникален резултат.

Според Мариана Попова е много вероятно Къци да отпадне, защото според нея хората вече са се изморили от него. Певицата, която беше коментатор на номинациите, разчисти сметки в откритото студио на ВИПа с Люси и Багата.

Според нея колежката й била неискрена и хиперактивна, а шампионът не помагал никому и “като е имал кома – да не е влизал”. Орлин и Багата се признаха за главни конкуренти за победата на финала в тв състезанието. Като шеф на къщата Камелия на Люси реши да спаси от номинация Никол. Тя избра да прати на заколение Орлин. Според нея той е основен конкурент на нейната Люси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !