Ники Дойнов и Юксел Кадриев - първи приятели

02.11.2012 13:45 | Видян 3198 пъти

Ники Дойнов и Юксел Кадриев - първи приятели

Водещите на новините на двете конкурентни телевизии - bTV и "Нова" - Юксел Кадриев и Ники Дойнов, се виждат най-редовно след работно време, успяха да заснемат единствено папараците на вестник "Галерия".

За кратката си среща в скъпарско столично заведение двамата успяха да разнищят всички клюки от кулоарите на националните медии, както и да се разберат  да пътуват заедно в провинцията,

Пръв на срещата пристигна Юксел Кадриев. Той обаче със сигурност съжали за появяването си навреме, тъй като му се наложи да чака повече от 20 минути.

Видимо изнервен, водещият тъкмо започна нервно да натиска клавишите на телефона си, когато задъхан се яви Ники Дойнов и трескаво се заизвинява, недоволствайки срещу задръстванията и утежнения трафик в столицата.

Веднага след това двамата новинари се отдадоха сладки приказки въпреки че са върли конкуренти в работата си. Войната на националните телевизии обаче така и не успя да вгорчи приятелството им.

Кадриев и Дойнов са близки още от времето, когато се редуваха да съобщават новините по Нова Телевизия. След като bTV привлече на работа Юксел, двамата така и не прекратиха задушевното си общуване.

"Ники Дойнов е един от най-добрите ми приятели повече от десет години. Имам много добри познати, но верните приятели се броят на пръсти, защото са проверени във времето", обясни преди време в интервю кадърът на bTV.

Ники Дойнов дори избра за Кадриев за кум на сватбата си през лятото на 2009.

Източник: Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !