Братът на Бербатов на съд за шофиране без книжка

31.10.2012 15:30 | Видян 2190 пъти

Братът на Бербатов на съд за шофиране без книжка

Братът на световно известния футболист Димитър Бербатов – Асен, влиза в съда за шофиране без книжка. Вчера преписката срещу Асен Бербатов бе предадена на районите магистрати, след като полицията приключи разследването.Бербатов бе заловен на 14 октомври да шофира без книжка в центъра на Благоевград луксозното си БМВ- 5, което доскоро управляваше известната му майка Маргарита. Веднага след проверката в полицията е образувано дознание по член 343, съобщи "Струма".

В началото на месец октомври Асен Бербатов бе арестуван край Кюстендил. В колата, с която пътуваше, бяха открити 20 грама кокаин, скрити в детско столче. Заедно с него бе задържан Николай Борисов, шофирал автомобила. Колата е собственост на съпругата на Асен Бербатов - Димитричка. Първоначално беше съобщено, че тя също е била в колата. Тогава те не бяха задържани заради чистото им минало.

Срещу Борисов и Бербатов бе повдигнато обвинение по чл. 354 от НК за притежаване на наркотични вещества, за което законът предвижда лишаване от свобода от една до шест години.

В Благоевград след случая се говори, че Асен Бербатов по настояване на именития му брат и майка му ще замине на лечение в Лондон, където неговият брат ще плаща, за да вкара Асен в правия път.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !