Годжи пристрастен към чашката?

31.10.2012 10:30 | Видян 2064 пъти

Годжи пристрастен към чашката?

Георги Милчев-Годжи е тръгнал по пътя на Чочо Попйорданов, алармират негови колеги от поп фолк бранша. Напоследък музикантът бил пиян почти всяка вечер, а си позволявал да се явява и на участия във видимо нетрезво състояние.

Поредната изцепка на дясната ръка на Слави Трифонов била преди седмица в пловдивско заведение и дори е документирана от гости на клуба. На кадрите се вижда как Годжи е приседнал на сцената с водна чаша уиски. Според очевидци на изявата му той изпил близо шише алкохолен концентрат и след като започнал да размахва ръце и да залита, докато пее, се наложило да седне.

Милчев едва изкарал репертоара си, фъфлейки на някои от песните, а след като изявата му свършила, останал да пие още в компанията на момичетата от балета.

"Направи се на свиня и се наложи един от охранителите да го изнесе от заведението и да го закара до хотела. Сам не можеше да ходи и беше грозна гледка", обясняват още очевидци.

Според колеги на Годжи пък това не е нито първият, нито последният случай, в който пее пиян. Той често сръбвал и в "Шоуто на Слави", но Трифонов проявявал търпение към приятеля си и не давал да се коментира страстта му към чашката. Отсъствията на Милчев от предаването, които напоследък са доста чести, също били разрешени от Дългия. Слави лично освобождавал авера си и нямал нищо против той да не е на ефир, а да чука частно из клубовете, за да си докарва допълнително по някой лев.

Според приятели на Годжи той много тежко изживявал раздялата с приятелката си Станислава. След като балерината му би шута заради атлетичен футболист, клетия музикант се сринал психически и се заловил здраво за бутилката.

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !