Гала разбила не 1, а 3 семейства!

23.10.2012 17:30 | Видян 7211 пъти | Гласували 1

Гала разбила не 1, а 3 семейства!

Името на Росица Николова стана популярно след драматичния житейски сценарий, в който попадна заради Гала . Красивата блондинка е бивша съпруга на Стефан – любовникът на тв водещата,пише Блиц.

Стефан и Гала се събират в момент, когато и двамата са семейни – тя е омъжена за Косьо Будев, а той – за своята Росица. Фактите след това са повече от покъртителни, а измамената екссъпруга се съгласи да ги припомни, защото й е писнало да гледа как Гала проповядва морал в предаването си, и в същото време "на сметката си" има записани вече три разбити семейства!

Росица и Стефан се запознават покрай обща приятелка. Той въртял бизнес с телефони. Влюбили се от пръв поглед. Но щастието им продължило само 5 години. Появило се и детето. "Дори на всяка консултация Стефан държеше да бъде с мен. Бях в четвъртия или петия месец, когато се оженихме през 2005 г. Дъщеря ни Никол се роди през ноември същата година. Де факто аз и Стефан бяхме семейство само една година. През 2006-а се появи Гала ... Тя сложи край на нашата красива приказка...", казва Росица Николова преди шест години.

"Гала изобщо не трябва да води подобно предаване! Тя не може да бъде водеща на такова предаване. Не може там да ми лее сълзи, а в същото време да разбива три семейства с три деца! Абсурдно е! Аз знам какво означава да държиш на ценностите, на морала. Не и тя. Никога не съм изневерявала на бившия си мъж. И никога не съм имала връзка със семеен мъж! Никога!, проплаква Роси пред "ШОУ" и добавя: "Нейното е чист егоизъм - сега пет човека около нея са нещастни, само и само тя да е щастлива".

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !