Лагерфелд не бил наричал Оланд идиот

23.10.2012 16:00 | Видян 1602 пъти

Лагерфелд не бил наричал Оланд идиот

Дизайнерът на "Шанел" Карл Лагерфелд опроверга появилите се в западната преса информации за това, че е нарекъл френския президент Франсоа Оланд "идиот" заради въвеждането на допълнителен данък за богатите, научи Всеки ден.

 "Не съм казвал такова нещо", категоричен бе Лагерфелд и обяви, че просто няма за какво да се извинява. А извинение поиска от него не кой да е, а бившата официална съпруга на Оланд - Сеголен Роял.

Лагерфелд нарече съобщенията в пресата нелепи и подчерта, че той винаги е смятал настоящия френски президент за забавен и много разумен човек. Дизайнерът обясни, че проблемът е с превода на неговото интервю за испанското списание "Мари Клер".

В интервюто Лагерфелд акцентира върху отрицателното отношение към индустрията на луксозните стоки, която според него значи много за Франция.

Моделиерът защитава най-богатия французин - Бернар Арно, който поиска белгийско гражданство заради очакваното въвеждане на 75 процента данък за богатите във франция.


Наскоро обаче Арно сам отрече да има нещо общо между желанието да стане поданик на Белгия и предстоящите по-високи данъци страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !