Ирен Кривошиева: Не бих се събрала със Стефан, освен ако той не поиска

16.10.2012 13:15 | Видян 3807 пъти

Ирен Кривошиева: Не бих се събрала със Стефан, освен ако той не поиска

Актрисата Ирен Кривошиева, която заедно със сина си Владимир участва във ВИП Брадър и сериозно притесни Стефан Данаилов, май още изпитва силни чувства към бащата на детето си. Тя споделя, че ако Ламбо поиска, би се събрала с него.

“Стефан Данаилов не е човек, с когото аз мога да живея, никога не съм го приемала така... Единствената ми връзка с него е Влади. И аз предпочитам да имам връзка с него, отколкото аз. Не мисля, че някога бих се събрала със Стефан... освен ако той не поиска”, разкрива актрисата пред сп. “Блясък”.

Кривошиева не отрича, че преди години е направила аборт в 6-ия месец от бившия си мъж, за да може да роди от Данаилов.

“Аз съм написала книга, в която съм описала всичко това. Да, вярно е, направих го. Искала съм това дете с цялата си любов и желание, с които съм можела”, излива душата си тя.

Актрисата е категорична, че не е участвала във ВИП Брадър, за да омаскари Стефан Данаилов. Въпреки че скандализира обществото, тя не смята, че е направила нещо лошо.

Владимир пък разкрива, че от месец април е в България и общува с баща си. “Аз го обичам и ще го потърся пак. Ако мисли, че с нещо съм му навредил в Къщата, съжалявам”, обяснява младежът.

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !