Румина записа нов летен хит

20.07.2008 09:00 | Видян 3422 пъти

Румина записа нов летен хит

Певицата с манекенски мерки – Румина, записа преди дни новия си летен хит! Парчето е по музика на Евритидис Николидис, аранжиментът е на Даниел Ганев, а текстът е дело на Росен Димитров.

Румина не изневери на стила си от „Жестоко” и „Нека позная” и съчета и в новата си песен романтика и еротика. „Тази песен не е нова, от доста време беше хит – споделя певицата. – Просто парчето много ми харесва и реших да я направя! Затова при почивката за рождения ми ден в Гърция съчетах полезното с приятното! Срещнах се с автора на музиката и откупих правата на песента – допълва Румина.
Евритидис Николидис поискал да чуе някои от парчетата на българката, преди да реши дали да й предостави правата. И останал очарован от песните й. Затова без никакви колебания казал своето „Да” на Румина и й пожелал да направи песента още по-голям хит!!!

Чаровната изпълнителка от каталога на „Диапазон рекърдс” мисли съвсем скоро да заснеме и видео към „Късно се сети” и е убедена, че парчето ще се радва на голям интерес по дискотеките. „Песента е с модерно поп-фолк звучене, напълно подходяща за летни щури купони – смее се Румина – И аз пожелавам на всички купонджии да се забавляват, а също и милиони положителни емоции”!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !